Kompania “Bylmeti”

E themeluar më 1996 me emër dhe brend “Bylmeti”, emër ky që nënkupton të gjitha prodhimet nga qumështi, me një vizion, që një ditë të jetë e aftë që t’iu plotsoj nevojat konsumatorve vendorë me llojëllojshmëri produktesh të freskëta nga qumështi.