Djath i bardhë Vakum
Djath i bardhë Vakum

Djathi i bardhë nga qumështi i freskët i lopës dhe i pasur me veti ushqyese dhe kalcium.

I shijshëm dhe i freskët.

 

Përmbajtja në (100g)
Energji (kcal)
Proteina (g)1.7
Karbohidrate1.5
Yndyre (g)20
Kalciu (mg)560