Jogurt 1 lit.
Jogurt 1 lit.

Nga qumështi i freskët i lopës, i pasterizuar dhe standardizuar.

 

Permbajtja ne (100g)
Energji (kcal)
Proteina (g)1.7
Karbohidrate1.5
Yndyre (g)20
Kalciu (mg)560