Ajkë qumështi me speca 2 kg
Ajkë qumështi me speca 2 kg

Nga qumështi i freskët i lopës, i pasterizuar dhe standardizuar. 22% yndyrë dhe speca turshi.

 

Përmbajtja në (100g)
Energji (kcal)
Proteina (g)1.7
Karbohidrate1.5
Yndyre (g)20
Kalciu (mg)560