Qumësht i freskët 1 lit.
Qumësht i freskët 1 lit.

Qumështi është një nga përbërësit më të rëndësishëm të ushqyerjes sonë. Na ushqen me shumë vitamina të rëndësishme, proteina, minerale dhe përbërës të tjerë ushqyes.

 

 

Permbajtja ne (100g)
Energji (kcal)
Proteina (g)1.7
Karbohidrate1.5
Yndyre (g)20
Kalciu (mg)560