Kumi me shije Kosi
Kumi me shije Kosi

Kumësht me shije kosi. I pasur me shumë vlera minerale dhe vitamina.

– Kalcium, Kalium, Fosfor, Magnezium
– Vitaminat A B2 B6 B12 C D

 

Përmbajtja në (100g)
Energji (kcal)
Proteina (g)1.7
Karbohidrate1.5
Yndyre (g)20
Kalciu (mg)560