Spec i kuq me hudër 0.500 kg
Spec i kuq me hudër 0.500 kg

Spec i kuq me hudër turshi tradicionale të freskëta dhe me shumë vlera ushqyese.

 

 

Permbajtja ne (100g)
Energji (kcal)
Proteina (g)1.7
Karbohidrate1.5
Yndyre (g)20
Kalciu (mg)560